woensdag 13 juli 2016

Afscheid nemen van Uncle Sam

Ik kende je ongeveer 12 jaar, ongeveer 8 jaar bij opa en oma, en 4 jaar bij ons. Ik ben met je opgegroeid en je was er wanneer ik bij niemand anders terecht kon. Alles kon ik je vertellen.
Je was altijd blij als we weer thuis kwamen, zelf als we maar voor een paar minuten weg waren was jij blij als we weer terug waren.
Altijd gek doen met je speeltjes. Hoe trots je was als je een nieuwe kreeg. Vooral je dolfijntje en je egeltje, overal moesten die mee naartoe.
In 2012 is je baasje overleden. Overal zoeken maar je kon hem nergens vinden. Totdat je hem wel had gevonden en toen was alles goed.


De laatste jaren ging het steeds slechter, je had staar op je ogen en spondylose in je rug. Je had pijn, maar met de medicijnen die je kreeg ging het nog.
Uncle Sam,

Je bent 14 jaar oud geworden, en dat is echt een mooie leeftijd voor een Airedale Terrier.
Maar het ging niet meer. Je kreeg steeds meer pijn en je kon niet meer opstaan.
Ook zag je bijna niks meer. Het is goed geweest.
Je kunt nu eindelijk terug naar je baasje.

~ Lorena

1 opmerking:

  1. Lieve, lieve Lorena. Wat een mooi afscheid heb je gemaakt van Uncle Sam. Wat een groot gemis zal het zijn. Wij hopen dat jij, Pa, Moe en Norwin op een goede manier afscheid van Uncle hebben kunnen nemen. Hij heeft het goed gehad bij jullie. Heel veel sterkte gewenst en veel liefs van Jolanda & Marja. ❤

    BeantwoordenVerwijderen